Autor: Meditsiiniuudised • 17. september 2021

ÜLEKANNE: Eesti Arstide Päevad

Reedel (17.09) ja laupäeval toimuvad üle aasta Eesti Arstide Päevad Tallinnas Noblessneris. Ülekannet saab jälgida ka mu.ee kaudu.

Ülekannet saab jälgida siit, konverentsi avasõnad öeldakse kl 10:00. Kava on siit. Avasõnad ütleb nii arstide liidu president Jaan Sütt kui ka tervise- ja tööminister Tanel Kiik, aga ka Läti Arstide Liidu president.

Ühtlasi tähistatakse Eesti Arstide Liidu sajandat tegutsemisaastat, jagatakse aumärke, külalislektoreid on Soomest, Leedust, Inglismaalt, Hollandist. Reede õhtul toimub Lennusadamas pidulik vastuvõtt.

Eesti Arstide Päevadele 2021 eelnes korra edasi lükatud ja korra ära jäetud katse, kuid tänavu toimuvale kahepäevasele konverentsile on tulemas 500 osalejat. Reedel käsitletakse põhjalikult COVID-19 haigusega seotud aspekte, lektoriteks on Irja Lutsar, Piia Jõgi, Mait Altmets, Kristo Erikson, Alan Altraja jt. Reedese konverentsipäeva teises pooles arutatakse residentuuri temaatikat.

Laupäev algab paralleelsessioonidega, korraga nii immuunpuudulikkusest kui ka organsiirdamistest. Veel käsitletakse arsti- ja patsiendiohutuse teemasid, ravivigu, enesehoidu. Arutatakse ka antibiootikumide kasutamist.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708