Autor: Meditsiiniuudised • 5. oktoober 2021

GALERII:Tervishoiu kõrgkoolid pälvisid haridusteo tiitli

"Eestimaa õpib ja tänab" aasta õpetaja galal pärjati aasta haridusteo tiitliga Tartu Tervishoiu Kõrgkooli ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli asendamatu panus pandeemiakriisi leevendamisel.
Foto: Tartu Tervishoiu Kõrgkool

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ulla Preeden ütles, et tal on tõesti siiralt heameel, et tervishoiukõrgkoolide inimeste panust on märgatud. "On olnud väljakutsete rohke aeg, mis on seadnud meid nö kahe tule vahele - üheltpoolt üleminekud ja uuendused hariduse valdkonnas seoses veebis õppimisega, teisalt väga suur ootus ja panus kriisi lahendamisse tervishoiu- ja hoolekandeasutustes. Me oleme saanud hästi hakkama," sõnas ta. "Paraku ei saa ju veel öelda, et kriis tervishoiu valdkonnas on möödas, kuid ma väga loodan, et positiivne märkamine annab hoogu juurde ka lahenduste leidmisele töökäte puuduse probleemile tervishoius."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099