Autor: Meditsiiniuudised • 25. oktoober 2021

Arstid nõuavad viiruse ennetusmeetmete tõhusamat kontrolli

Eesti Arstide Liidu volikogu nõuab esmaspäeval riigikogu, valitsuse ja tööandjate poole tehtud avalikus pöördumises COVIDi tõendite, maskikandmise ja eneseisolatsioonis viibimise tegelikku kontrollimist, rikkujate karistamist ning reegleid eiravate asutuste sulgemist.
Arstide liit nõuab ennetusmeetmete tõhusamat kontrolli
Foto: Shutterstock

Arstide hinnangul on praegune koroonalaine varasematest tugevam, pikem ja tervishoiusüsteemile raskem ning kuna vaktsineerimine on ainus tõendatud viis kriisist väljumiseks, peavad riigijuhid olema eeskujuks nii sõnades kui tegudes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099