Kuula artiklit
Autor: Meditsiiniuudised • 1. november 2021
Kuula artiklit

GALERII: Reumaliit tähistas konverentsiga 30. aastapäeva

Reedel, 29. oktoobril toimus Tallinnas reumaliidu, reumatoloogia seltsi ja Meditsiiniuudiste toimetuse ühine konverents. Ühtlasi tähistas liit kolmekümnendat juubelit.
Foto: Meditsiiniuudised

Sündmus toimus toimetuse ja liidu koostööna kolmas kord, kokku on "Reumafoorum" leidnud iga-aastaselt aset aga juba üle kümne aasta.

Sündmust modereeris ajakirjanik Margus Saar. Avasõnad ütles ja ettekandega esines Eesti Reumaliidu juhatuse liige Ingrid Põldemaa.

Ettekandega astus üles ka Põhja-Eesti Regionaalhaigla reumatoloog-vanemarst ja Eesti Reumatoloogia Seltsi president Eve-Kai Raussi. Veel esinesid Põhja-Eesti Regionaalhaigla reumatoloog Piia Tuvik, Jürgenson Perearstikeskuse perearst Anneli Virks, Viljandi haigla ravijuht ja reumatoloog Mart Kull, Eesti Taastusarstide Seltsi juhatuse liige ja Ida-Tallinna Keskhaigla taastusarst Eve Sooba, Tartu Ülikooli kliinilise meditsiini instituudi reumatoloogia kaasprofessor Riina Kallikorm, VIREO füsiteoraapia kliiniku juht Merle Leiner MSc, Ida-Tallinna Keskhaigla Reumatoloogia keskuse juhataja Kati Otsa, Cyprus League Against Rheumatism asepresident Souzi Makri, Tartu Ülikooli Kliinikumi reumatoloogia vanemarst-õppejõud Jekaterina Saar, Ida–Tallinna Keskhaigla reumatoloog-juhtivarst Karin Laas, Ida-Tallinna Keskhaigla reumatoloogiakeskuse õendusjuht Katti Kõrve.

Vestlusringis Eesti Reumaliidu rollist praegu ja tulevikus osalesid Ingrid Põldemaale, Eve-Kai Raussile, Anneli Virksile ja Katti Kõrvele lisaks ka sotsiaalministeeriumi osakonnajuhataja Agris Koppel, tervisekassa juhatuse liige Maivi Parv, Eesti Põletikuliste Soolehaiguste Seltsi juhatuse liige Janek Kapper ja reumaliidu anküloseeruva spondüliidi tugirühma juht Reet Romet.

Fotode autor on Kaarel Tigas.

GALERII: Reumaliit tähistas konverentsiga 30. aastapäeva
Kuula artiklit

GALERII: Reumaliit tähistas konverentsiga 30. aastapäeva

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099