Autor: Triin Tabur • 3. november 2021

Politsei on sel aastal tuvastanud pea 40 võltsitud COVID-tõendit

Politsei alates aasta algusest üle Eesti tuvastanud kokku 37 võltsitud koroonatõendi juhtumit, neist 30 juhul esitati võltsitud negatiivne PCR-testi tõend. Seitsmel juhul on esitatud võltsitud vaktsineerimistõend.
Foto: Shutterstock

Septembris registreeriti kolm koroonatõendi võltsimise juhtumit ja oktoobris kolm juhtumit. Politsei- ja Piirivalveameti juhtivkorrakaitseametnik Tago Trei ütles, et võltsitud vaktsineerimistõendeid on politsei tuvastanud peamiselt piiripunktides, kus piiriületajaid kontrollides on võltsitud dokumendid avastatud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099