Autor: Meditsiiniuudised • 23. november 2021

Täna lehes: Peremeditsiini väljakutsed

Noori on raske maale perearstiks meelitada. Tuge loodetakse mullu alustatud inkubatsiooni- ehk perearstiteenuse järjepidevuse tagamise programmist.
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Kui Tallinnas ja Tartus perearstitööd teha soovijatega muret ei ole, siis väiksemaid piirkondi on arstipõud kimbutanud juba aastaid. Rääkisime tulevikuplaanidest, inkubatsiooniprogrammist ning perearstitöö rõõmudest ja murekohtadest kolme peremeditsiini eriala residendi, Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi juhataja Ruth Kalda ning haigekassa partnersuhtluse osakonna peaspetsialisti Marika Liivamäega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708