Autor: Meditsiiniuudised • 24. november 2021

Investori analüüs: kõva koputus koroonavaktsiinide turu uksele

Andrus Vaher.
Foto: Erakogu
Kui aasta tagasi jälgisid meediakanalid üksteise võidu vaktsiinitootjate väiksemaidki edusamme, siis seda tasuks teha ka praegu, eriti kui turule on tulemas uusi tegijaid konkurentsivõimeliste toodetega, kirjutab investor Andrus Vaher.

Praeguse COVID-19 pandeemia ajal, mis paraku ei näita raugemise märke, on põhjust lähemalt uurida USA ravimitootjat Novavax (NVAX). Olgu kohe öeldud, et erinevalt meile kõigile tuntud vaktsiinitootjatest nagu Pfizer-BioNtech, Moderna, Janssen, AstraZeneca ja teised, pole Novavax seni müünud ühtegi doosi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099