Autor: Meditsiiniuudised • 7. detsember 2021

Kahheksia vastu taastusraviga

Kombineeritud treeningu ja toitumise-põhine taastusravi ravimatu vähiga patsientidel on igal juhul vajalik.
Vähi korral on kliinilisel toitumisel väga suur roll.
Foto: Shutterstock

Ravimatu vähiga patsientide taastusravi optimaalsed komponendid pole selged. Ent selles vähipatsientide rühmas võib olla sobiv rakendada treeningu ja toitumise põhiste meetmete põhimõtteid, mida kasutatakse vähikahheksia korral. Käesolevas süstemaatilises ülevaates vaadeldakse olemas olevaid tõendeid, mis toetavad kombineeritud treeningu ja toitumise põhist taastusravi ravimatu vähiga patsientidel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099