Autor: Meditsiiniuudised • 7. detsember 2021

EMA soovitab laiendada RoActemra näidustust raske COVID-19 raviks täiskasvanutel

Euroopa Ravimiameti inimravimite komitee soovitas laiendada RoActemra näidustust COVID-19 raviks täiskasvanutel, keda ravitakse süsteemsete kortikosteroididega ja kes vajavad lisahapnikku või mehhaanilist ventilatsiooni.
RoActemra toimeaine on totsilizumab.
Foto: Shutterstock

Ravimil RoActemra (müügiloa hoidja Roche Registration GmbH) on juba müügiluba põletikuliste haiguste raviks, näiteks reumatoidartriit, süsteemne juveniilne idiopaatiline artriit, juveniilne idiopaatiline polüartriit, hiidrakuline arteriit ja tsütokiinide vabanemise sündroom.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099