Autor: Triin Tabur • 7. detsember 2021

Värsked andmed: GSK/Vir koroonaravim töötab omikroni kõigi mutatsioonide vastu

Suurbritannia ravimifirma GSK avaldas teisipäeval uued andmed varajases staadiumis uuringutest ja viitas, et koostöös USA partneriga Vir loodud antikehadel põhinev COVID-19 ravi on tõhus omikrontüve kõigi mutatsioonide vastu.
Foto: Shutterstock

Eelretsenseeritud meditsiiniajakirjas veel avaldamata andmed näitavad, et ettevõtete ravim sotrovimab on efektiivne kõigi 37 seni tuvastatud mutatsiooni vastu ogavalgus, ütles GSK 7. detsembri hommikul saadetud avalduses, kirjutab Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099