Autor: Meditsiiniuudised • 13. detsember 2021

Sõritsa võttis mullu välja üle miljoni euro dividende

Viljatusravi arst ja kliiniku omanik Andrei Sõritsa võttis mullu välja üle miljoni euro dividende ning figureerib sellega ka õige pea ilmuvas Dividendi TOPis. Sõritsa eelistab kulutada emotsioonidele ning laste heaolu eest hoolitsemisele.
Doktor Sõritsa võttis mulle välja üle miljoni euro dividende.
Foto: Erakogu

"Mul on kolm last ja neli lapselast. Meil on pereettevõte ja ütlen ausalt, et investeerin selle raha oma pere heaolusse," loetles arst. "Kas te arvate, et see on suur raha? Kõik on suhteline. Maailmas on nii palju võimalusi! Mu pere on selle nimel teinud erameditsiinis 25 aastat tööd," vahendab Äripäev doktori sõnu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099