Autor: Meditsiiniuudised • 15. detsember 2021

Soomes avatakse esimene omataoline haigla lõbustuspark

Särkänniemi lõbustuspargi ja Tampere ülikooli haigla (Tays) koostöös avatakse haiglas aprillis tasuta lõbustuspark eelkõige 3-10aastastele patsientidele, kes saavad seal lisaks lõbutsemisele pidada näiteks sünnipäevi.
Tampere ülikooli haiglas avatakse kevadel lapspatsientidele mõeldud lõbustuspark.
Foto: Mediuutiset.fi

Lõbustuspark avatakse haigla 60. aastapäeva raames eesmärgiga pakkuda lastele rõõmsat perekondlikku koosolemist ka neil eluetappidel, kus lapsel puudub võimalus haiglast lahkuda, kirjutab mediuutiset.fi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099