Autor: Meditsiiniuudised • 17. detsember 2021

Tulevasi perearste pelutab bürokraatia

Kui Tallinnas ja Tartus perearstitööd teha soovijatega väga suurt muret ei ole, siis väiksemaid piirkondi on arstipõud kimbutanud juba pikalt. Riik loodab abi perearstiteenuse järjepidevuse tagamise programmist.
Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkonna peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituudi juhataja Ruth Kalda.
Foto: Terje Lepp

Rääkisime tulevikuplaanidest, programmist ning perearsti rõõmudest ja muredest kolme peremeditsiini eriala residendi – Doris Karaski, Kristi Kalveti ja Maali-Liina Remmeliga. Kõik residendid on hetkel lapsehoolduspuhkusel ja loodavad peagi residentuuri naasta. Lõpetamise järel plaanib tartlasest Karask esialgu tööle asuda abi- või asendusarsti ja Kalvet perearstina.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708