Autor: Meditsiiniuudised • 22. detsember 2021

Ka Soome lubab vaktsineerida kõiki üle 5aastaseid lapsi

Seni vaid riskirühma kuuluvaid 5-11aastasi lapsi vaktsineerida soovitanud Soomes otsustati teisipäeval edaspidi vaktsiini pakkuma hakata kõigile üle 5aastastele lastele; valitsus otsustas teisipäeval karmistada ka piiranguid ja vaktsineerimispassi kasutamise osaliselt peatada.
Soomes saab vaktsineerida kõiki üle 5aastaseid lapsi.
Foto: Shutterstock

Soome valitsus otsustas teisipäeval 28. detsembrist kolmeks nädalaks oluliselt karmistada koroonapiiranguid, näiteks on plaanis anda korraldus piirata ajutiselt koroonapassi kasutamist kõrge ja keskmise (näiteks istekohtadeta massikontserdid ja koorilauluüritused), kuid mitte madala riskiga sündmuste (näiteks kindlate istekohtadega kinod, teatrid, kontserdid ja spordivõistlused) puhul, kirjutab Helsingin Sanomat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099