Autor: Triin Tabur • 1. veebruar 2022

Iisrael õpib COVIDiga elama, haiglad aga on suure koormuse all

Koroonaviiruse eelmiste lainete ajal vaktsiinide kasutuselevõtu ülemaailmne liider Iisrael on omikroni saabumises alatest võtnud seisukoha "elada koos COVIDiga". Teadlased suhtuvad valitsuse uude mantrasse aga vastuoluliselt.
Koroonaviiruse vastane vaktsineerimine Iisraelis.
Foto: Shutterstock

Omikrontüvi on küll leebem kui varasemad viiruse variandid, kuid see on tühine lohutus arstidele ja õdedele, kes töötavad COVID-19 palatites, kelle töökoormus on paralleelselt juhtumite arvuga taas hüppeliselt kasvanud, kirjutab Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708