Autor: Meditsiiniuudised • 6. juuli 2021

Iisraeli kogemus: Pfizeri vaktsiini kaitse hakkab mõju kaotama

Iisrael teatas esmaspäeval 5. juulil Pfizer/BioNTech COVID-19 vaktsiini mõju vähenemisest koroonaviiruse ennetamisel, kuid kinnitas, et see on endiselt väga tõhus rasketest nakkusjuhtudest hoidumiseks.
Foto: Shutterstock

Vaktsiini efektiivsus haiguse ennetamisel langes alates 6. juunist 64%-ni, teatas Iisraeli tervishoiuministeerium. Samal ajal oli vaktsiin 93% efektiivne koroonaviiruse raskete juhtumite ennetamisel, vahendas Reuters.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099