Autor: Margot Vent • 26. aprill 2022

PERH valib taas parima õendus- ja hooldustöötaja

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) valib ka tänavu aasta parima õendustöötaja ja hooldustöötaja.
PERH valib taas parima õendus- ja hooldustöötaja.
Foto: Shutterstock

Haigla sisekommunikatsiooni juhi Andra Premsi sõnul on nende haiglas aasta õdesid ja hooldustöötajaid tunnustanud 2005. aastast. "2020. aastast on parimate kategooriad Aasta Särav Täht - õendustöötaja, Aasta Särav Täht – hooldustöötaja ja Aasta Tulevikutäht - uus tulija ehk keegi, kes on haiglas töötanud alla kolme aasta, aga töökeskkonda kiiresti sisse elanud ja saab oma tööülesannetega edukalt hakkama," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708