Autor: Triin Tabur • 16. mai 2022

GALERII: "Reumafoorum 2022" tõi luubi alla noores eas põdejad

Tallinnas 12. mail toimunud "Reumafoorum 2022" konverents võttis fookusesse lapsed ja noored.
Konverents "Reumafoorum 2022".
Foto: Meeli Küttim

Konverentsil räägiti, millist psühholoogilist tuge saab lastele ja vanematele pakkuda. Samuti kõneldi üleminekust täiskasvanuikka, laste saamisest reumaatilisel noorel ravi foonil ja haiguse kulust raseduse ajal. Ettekandjad tõid välja, mida sellisel perioodil jälgida ja mida oodata ning kuulata sai ühe noore ema kogemuslugu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708