Autor: Margot Vent • 3. juuni 2022

Tartus tuleb koroonateemaline konverents

Tartu ülikooli raamatukogus teisipäeval peetaval konverentsil jagatakse viimaseid andmeid koroonaviiruse kohta, vahendatakse hädaolukorra kogemusi tervishoiusektorist ning uuritakse, milline on riigi valmisolekuplaan eelolevaks sügiseks.
Tartus tuleb koroonateemaline konverents.
Foto: Shutterstock

Ülikooli ja terviseameti koostöös korraldataval konverentsil saavad sõna professor Irja Lutsar, professor Toivo Maimets ja professor Anneli Uusküla Tartu ülikoolist, Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige professor Joel Starkopf, terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma, haigekassa juhatuse liige Maivi Parv, ravimiameti peadirektor Katrin Kiisk, terviseameti meditsiinistaabi juht doktor Urmas Sule ja perearst Triin Perkson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708