Autor: Meditsiiniuudised • 25. august 2022

Regionaalhaiglas toimus tipptasemel häälepaeltekirurgia töötuba

Sel nädalal toimus Põhja-Eesti Regionaalhaiglas fonokirurgia seminar. Rahvusvahelise häälekonverentsi PEVOC raames toimunud seminaril käsitleti kolme kirurgilise juhtumi näitel uusi lähenemisi häälepaeltekirurgias ja loenguid pidasid tunnustatud eksperdid.
Töötoas tegi doktor Lauri Maisvee koos regionaalhaigla pea- ja kaelakirurgia keskuse meeskonnaga kolm operatsiooni.
Foto: PERH

Seminaril tegi doktor Yakubu Karagama (Guy's and St Thomas's NHS Foundation Hospital, London) ettekanded häälepaelte häiretest professionaalsetel lauljatel ja vastavatest kirurgilistest sekkumistest, samuti häälepaelte halvatuse kirurgilise ravi viise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708