Autor: Triin Tabur • 25. august 2022

Tervishoiu kõrgkool alustab õppeaastat enam kui 500 uue õppuriga

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustavad uuel nädalal õpingutega esmakursuslased kolmes kohas üle Eesti: 29. augustil Tallinnas, 30. augustil Kohtla-Järve struktuuriüksuses ning 31. augustil Pärnus. Kokku alustab kõrgkoolis õpinguid 530 uut õppurit.
Õppetöö Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis.
Foto: Andres Haabu

Rakenduskõrgharidusõppes alustavad esmakursuslased õpinguid õe, ämmaemanda, optometristi, farmatseudi, tegevusterapeudi, hambatehniku ja tervisedenduse õppekavadel. Kutseõppes alustatakse õpinguid hooldustöötaja, lapsehoidja, hambaraviassistendi, tegevusjuhendaja ja tervishoiusekretäri õppekavadel ning magistriõppes terviseteaduse õppekaval.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708