Autor: Triin Tabur • 24. november 2022

“Mul on olnud õnne”

Sügisel alustas Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õendusõpet paarkümmend Ukraina sõja eest pagenud tervishoiutöötajat: eesti keeles ja peaaegu nullist. Nende seas ka koduriigis arstiteaduse lõpetanud Kateryna Verbytska.
Ukrainast pärit ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis õppiv Kateryna Verbytska töötab regionaalhaigla laboris.
Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla

Kohtun Katerynaga neljapäeval Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis, loengute alguseni on jäänud paar tundi. Lepime kokku, et püüame rääkida võimalikult palju eesti keeles. Tema hea keeleoskus üllatab, sest naise saabumisest Eestisse on möödas pelgalt pool aastat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099