Autor: Meditsiiniuudised • 21. detsember 2022

19 perearsti sai programmis kõrvale mentori

Tänavu teist aastat väldanud perearstide mentorlusprogrammis sai 19 perearsti enda kõrvale mentori, kes kuue kuu jooksul toetas arsti enesearengut, andes tema tööle tagasisidet ja õpetades talle uusi oskusi.
Mentor toetas kuue kuu jooksul arsti enesearengut, andes tema tööle tagasisidet ja õpetades talle uusi oskusi.
Foto: Shutterstock

Tervisekassa on igal aastal hinnanud perearstikeskuste toimimist ja näinud, et orienteeruvalt paarsada perearsti vajavad patsientidele veelgi kvaliteetsema tervishoiuteenuse pakkumisel toetamist. Seetõttu lõi tervisekassa tuge vajavatele perearstikeskustele mentorlussüsteemi, mis aitab programmis osalejaid ja annab ka võimaluse parendada kogu perearstisüsteemi tervikuna.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099