Autor: Aet Trisberg • 27. detsember 2022

Jarno Habicht: ma ei vahetaks viimast nelja aastat millegi muu vastu

Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) Ukraina harukontori juhina töötava Eesti mehe Jarno Habichti töö otse sõjakoldes on olnud ka Eestist vaadates nii tähelepanuväärne, et ta valiti Meditsiiniuudiste lugejate seas olulisimaks meditsiinimõjutajaks 2022. aastal.
Foto: Erakogu

Olete olnud Ukrainas WHO esinduse juht alates 2018. aastast, sinna sisse jääb nii sõda kui ka koroonapandeemia. Kas olete vahel mõelnud, et lihtsam oleks olnud töötada kusagil teises riigis, teisel positsioonil?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099