Autor: Meditsiiniuudised • 27. detsember 2022

Müügiloa hoidjad andsid teada järjekordsetest tarneraskustest

Müügiloa hoidjad Mylan Pharmaceuticals Limited, Sandoz Pharmaceuticals d.d., Orion Corporation ja Engelhard Arzneimittel GmbH & Co. KG andsid teada ravimite Emtricitabine/Tenofovir disoproxil Mylan, Ramdacordia, Cuplaton ja Prospan tarneraskustest.
Müügiloa hoidjad andsid teada järjekordsetest tarneraskustest.
Foto: Shutterstock

Müügiloa hoidja Mylan Pharmaceuticals Limited esindaja teatas ravimi Emtricitabine/Tenofovir disoproxil Mylan 200 mg/245 mg õhukese polümeerikattega tablettide (toimeained tenofoviirdisoproksiil ja emtritsitabiin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti 2023. aasta märtsi keskpaigani. Saadaval on teised sama toimeainete kombinatsiooni ja annustega ravimid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099