Autor: Meditsiiniuudised • 16. jaanuar 2023

Jaanuari kolmandat esmaspäeva peetakse aasta depressiivseimaks

Talve selgroog ei ole veel murtud ja pime ning külm aeg võib põhjustada hooajalist depressiooni. Tänast päeva peetakse ka aasta depressiivseimaks, vahendab vaimsele tervisele suunatud MTÜ Peaasjad veebileht peaasi.ee.
Peaasi.ee tegevjuht ja kliiniline psühholoog Anna-Kaisa Oidermaa.
Foto: Birgit Puve

Peaasi.ee tegevjuhi, kliinilise psühholoogi Anna-Kaisa Oidermaa sõnul võivad vaimset tervist mõjutada kestvad kriisid, mure majandusliku toimetuleku pärast, aga ka vähene päevavalgus, mis võib põhjustada hooajalist depressiooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099