Autor: Meditsiiniuudised • 17. jaanuar 2023

Keskpaik: EMO arst ei soovi otsida voodikohti ega pakkuda mugavusteenust

Tartu Ülikooli erakorralise meditsiini residentuuri üldjuhendaja Triinu Keskpaik ütles pealinna haiglate EMOde ülekoormatuse teemat kommenteerides, et EMO arstidest on kindlasti puudus, tuues selle põhjustena muuhulgas välja arstide soovimatuse tegeleda voodikohtade otsimise või mugavusteenuse pakkumisega.
PERHi erakorralise meditsiini osakond.
Foto: PERH

"Residentuuri kohtade arvu on suurendatud, viimastel aastatel on avatud 10-12 kohta aastas. Arvestades eriala mahtu, kestab väljaõpe viis aastat ja seetõttu ei saa kohe kiiresti suurt massi erakorralise meditsiini arste koolitada," rääkis Keskpaik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099