Autor: Kadi Heinsalu • 18. jaanuar 2023

Paxlovid jõudis ka apteekidesse

Kui jaanuari alguses jagati esimesed 400 doosi COVID-19 ravimit Paxlovidi välja haiglatele, siis kolmapäeval ilmus see ka jaeapteekidesse, esialgu peamiselt Tallinnas ja Tartus.
Paxlovidi pakend.

Paxlovid on apteekides 100%lise soodustusega retseptiravim ja maksab patsiendile 2.50. Ravimiinfo.ee andmetel on seda esialgu saadaval 44 apteegis, millest ligi pooled asuvad Tallinnas, aga seda on ka Tartu, Tõrva, Kohta-Järve, Rakvere, Võru, Vändra, Karksi-Nuia, Tapa, Kuressaare, Kuusalu ja Viimsi apteekides. Esialgu on seda vaid Südameapteekides ja Apothekades.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099