Autorid: Madis Veskimägi, Tõstamaa perearstikeskus • 23. jaanuar 2023

Veskimägi: Aitab ärimeditsiinist, loogem parem ja hoolivam meditsiinikorraldus!

Tõstamaa perearst Madis Veskimägi kirjutab, et hea meditsiinikorraldus tähendab tervemat ja tugevamat riiki. Tema sõnum maksumaksjale on, et aitab ärimeditsiinist, senise maksukoormuse juures saab luua märksa parema ja hoolivama meditsiinikorralduse.
Madis Veskimägi
Foto: Erik Prozes

Sügaval maapiirkonnas, Tõstamaal töötab kodulähedane tervisekeskuses, kus on olemas perearsti meeskond, laboratoorne, funktsionaal- ja piltdiagnostika, protseduuride ja väikekirurgia kabinet, hambaravi, apteek, koduõendus ja liikumispuudega patsientide tasuta transport vastuvõtule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099