Autor: Meditsiiniuudised • 3. veebruar 2023

GALERII: Tartu Tervishoiu Kõrgkool saatis teele 174 tervishoiuspetsialisti

Reedel toimunud Tartu Tervishoiu Kõrgkooli lõpuaktustel sai diplomi 174 õe, ämmaemanda, bioanalüütiku, radioloogiatehniku ja hooldustöötaja õppekavade lõpetajat ning terviseteaduse ja radiograafia magistrit.
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli aktusel saab diplomi 174 lõpetajat.
Foto: Kairit Siilak

Kooli õppeprorektor Kersti Viitkar avaldas heameelt, et talviste lõpetajate arv koolis on aasta-aastalt tasapisi kasvanud. "Et tagada tervishoiutöötajate piisav järelkasv ja kõikidele õppuritele praktikakohad, toimub vastuvõtt kaks korda aastas. Viimasel paaril aastal oli talviseid lõpetajaid mõnevõrra vähem, kuna vahepealne koroonakriis sundis tudengeid enne lõputöö esitamist akadeemilist puhkust võtma, kuid nüüd on põhirõhk tagasi õpingutel ja saame rõõmustada uute tervishoiutöötajate üle," selgitas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099