Autor: Meditsiiniuudised • 9. veebruar 2023

IVKH laste vastuvõtukabinetid EMOs on nüüd kui värviküllased fantaasiamaailmad

Ida-Viru keskhaigla laste EMO vastuvõtukabinetid said uue, fantaasiarikka kuue. Endised kahvatud vastuvõtukabinetid erakorralise meditsiini osakonnas on nüüd muudetud temaatilisteks värviinstallatsioonideks.
IVKH laste EMO vastuvõturuumides tervitavad väikeseid patsiente värviküllased fantaasiamaailmad.
Foto: Ida-Viru Keskhaigla SA

Idee autori, doktor Aleksandra Šilova sõnul soovis ta muuta igavad valged seinad, mis lastele rõõmu ei paku, põnevaks. Troopiline vihmamets, rikkalik ookeanielu fauna, müütiline Atlantis – need värvilised maailmad tervitavad nüüd väikeseid patsiente.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099