Autor: Meditsiiniuudised • 28. veebruar 2023

EALi debatil tutvustati tervishoiukorraldust puudutavaid lahendusi

Seitsme Riigikogusse kandideeriva erakonna esindajad tutvustasid Eesti Arstide Liidu (EAL) Tallinnas möödunud kolmapäeval korraldatud tervishoiudebatil oma valimisplatvormide olulisimaid tervishoiukorraldust puudutavaid lahendusi.
EALi debatil tutvustati tervishoiukorraldust puudutavaid lahendusi.
Foto: Eesti Arstide Liit

Debatil väitlesid doktor Ingrid Alt, Lavly Perling, doktor Diana Ingerainen, Priit Sibul, Riina Sikkut, Tanel Kiik ja Eero Tölpt kesksete tervishoiusüsteemi puudutavate teemade - jätkusuutlik rahastus, tööjõud, regionaalpoliitika ja ennetusvõimalused tervishoius - üle.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708