Autor: Margot Vent • 28. veebruar 2023

Võru rahvas valis linna aasta teoks esmatasandi tervisekeskuse avamise

Võru linna möödunud neljapäeval toimunud vabariigi aastapäeva pidulikul vastuvõtul tunnustati silmapaistvaid inimesi, asutusi ja organisatsioone. Linna aasta teo tiitli sai esmatasandi tervisekeskuse avamine.
Võru tervisekeskuse avamine.
Foto: Võru Linnavalitsus

Keskus sai rahvaküsitluse tulemusel tiitli "Võro liina tego 2022" teisele kohale jäänud Kreutzwaldi pargi võrkpalliväljakute rekonstrueerimise ning kolmandale jäänud läbi aegade kõige ulatuslikumate vee-, kanalisatsiooni- ja kaugküttetorustike ja nendega kaasnenud tänavaehitustööde ees.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708