Autor: Meditsiiniuudised • 1. märts 2023

PERHi uueks juhatuse liikmeks saab õendusdirektor Katre Zirel

Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) nõukogu kinnitas teisipäeval haigla juhatuse uueks liikmeks Katre Zireli.
Õendusdirektor Katre Zirel.
Foto: PERH

Katre Zirel on haigla õendusdirektori ametis olnud 2021. aasta algusest. Ta on aktiivselt osalenud haigla juhtimismeeskonna töös ja märkimisväärselt panustanud õendusvaldkonna arendamisse. "Õendus- ja hooldustöötajad on meie kõige suurem tööpere, kelle eestvedamisel toimuvad olulised arengud haiglas ja on loogiline, et selle valdkonna juht kuulub ka haigla juhatusse ning seda esmakordselt," ütles haigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708