Autor: Meditsiiniuudised • 1. märts 2023

TBD Pharmatech ja LIOS asuvad koos ravimitootmise valdkonda tugevdama

Eesti biotehnoloogiaettevõte TBD Pharmatech ja Riias paiknev Balti regiooni ravimite teadus- ja arendustööga tegelev kompetentsikeskus Latvian Institute of Organic Synthesis (LIOS) sõlmisid veebruaris vastastikuse mõistmise memorandumi eesmärgiga tugevdada ravimite tootmise valdkonda kogu Baltikumis.
TBD Pharmatech ja LIOS asuvad koos ravimitootmise valdkonda tugevdama.
Foto: Erakogu

TBD Pharmatech ja LIOS võtavad edaspidi ette tootmistehnoloogiate välja arendamise ja ravimtoimeainete (API-de) tootmise ühisprojekte. Lisaks hakatakse koos edendama ravimtoimeainete tootmise uusi trende, näiteks tutvustama rohelisi tootmistehnoloogiaid ja rakendama tootmisturvalisuse meetmeid. Projekti üks eesmärkidest on välja töötada suitsetamisest loobumist toetava ravimitoimeaine sünteesitehnoloogia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708