Autor: Meditsiiniuudised • 7. märts 2023

Tervisekassa: nõuame tervisekahju tekitajatelt raha tagasi

Kui keegi tekitab teisele inimesele tahtlikult tervisekahju, nõuab Tervisekassa viga saanud inimese raviks kulunud raha kahjutekitajalt tagasi. Eelmisel aastal tuli see raha välja käia 192 inimesel ligi 382 000 euro eest
1. aprillist tervisekassaks muutuv haigekassa nõuab teisele inimesele tekitatud tervisekahjustuste ravikulud kahjutekitajalt tagasi.
Foto: Eesti Haigekassa

Paljudele võib see tulla üllatusena, et teisele inimesele tekitatud tervisekahjustuste ravikulud kahjutekitajalt tagasi nõutakse, kuid Tervisekassa järelevalve osakonna juhataja Jelena Konti sõnul tuleb just selle põhjusel kõige rohkem inimestelt raha tagasi nõuda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099