Autor: Margot Vent • 8. märts 2023

Vaata, millised on 250 maailma parimat haiglat!

Ajakirja Newsweek ja Saksamaa statistikaettevõtte Statista koostöös valminud maailma parimate haiglate TOP 250 pääsesid kõik viis Soome ülikoolihaiglat. Esinelikus troonivad Ameerika Ühendriikide haiglad.
Maailma parimad haiglad reastati viiendat korda.
Foto: newsweek.com

Paremusjärjestus pandi tänavu kokku viiendat korda ja selle käigus hinnati ligi 2300 haiglat 28 riigist. Nimekirja tipust leiab Rochesteris asuva Mayo kliiniku, mis on maailma parim juba viiendat aastat, Clevelandi kliiniku, Bostonis asuva Massachusettsi üldhaigla ja Baltimore'is asuva Johns Hopkinsi haigla. Soome parima haiglana on 39. kohal Helsingi ülikooli haigla, vahendas Helsingin Sanomat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708