Autor: Meditsiiniuudised • 16. märts 2023

Tervishoiu kolmepoolsel kohtumisel arutatakse tervishoiu rahastamise tulevikku

Tervise- ja tööminister Peep Petersoni kutsel kogunevad täna sotsiaalministeeriumis tervishoiu tööturu osapooled. Kolmepoolsel kohtumisel on kõne all tervishoiu rahastamise tulevikustsenaariumid ja tervishoiuvõrgu arengusuunad.
Kolmepoolsed kohtumised tervishoiu sektori osapoolte vahel on minister Petersoni algatatud formaat.
Foto: Shutterstock

Tervise- ja tööminister Peep Petersoni sõnul vajab tervishoid pikka plaani ja selle kokkuleppimist ei saa enam edasi lükata. Tervisekassa eelarve jõuab defitsiiti juba ülejärgmisel aastal, kui lõpeb koroonakriisiga toimetulekuks antud tähtajaline lisarahastus. "Senise ravikindlustussüsteemi jätkudes hakkab tervishoiuteenuste kättesaadavus veelgi vähenema,” ütles Peterson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099