Autor: Meditsiiniuudised • 28. märts 2023

Keemiaravi on nüüd kättesaadav ka Narva elanikele

Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Narva haigla koostöö tulemusel on Narva ja teistel Ida-Virumaa elanikel alates märtsist võimalik käia keemiaravi seanssidel kodukoha lähedal Narva haiglas.
Keemiaravi.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Keemiaravi teevad ülikoolihaigla arstid ja Narva haigla erialaspetsialistid. "Kliinikumi ambulatoorsed vastuvõtud on Ida-Virumaa regiooni vähiravi vajavate patsientide jaoks olnud olemas juba varasemalt, mistõttu oli meile teada ka Narva patsientide ootus käia keemiaravil kodu lähedal, kulutamata pikki sõidutunde Tartusse. Seega on meil väga hea meel laiendada vähiravi võimalusi Eesti suuruselt kolmandas linnas," lausus Tartu Ülikooli Kliinikumi ravijuht Andres Kotsar.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708