Autor: Meditsiiniuudised • 30. märts 2023

Valitsus kiitis heaks tervishoiutöötajate palgatõusu

Valitsus kiitis neljapäeval heaks tervishoiutöötajate tunnitasude alammäärade tõusu alates aprillist vastavalt kollektiivleppes kokku lepitule ehk ligikaudu 20% ulatuses. Lisaks palgatõusule hakkab tervisekassa rahastama ka mitmeid uusi teenuseid ja ravimeid või laienevad juba praegu rahastatud ravimite kasutamise tingimused.
Valitsus kiitis neljapäeval heaks tervishoiutöötajate palgatõusu.
Foto: Shutterstock

Alates aprillist suurendatakse tervishoiutöötajate palgakomponenti kõigis tervisekassa rahastavate teenuste hindades vastavalt Eesti Arstide Liidu, Eesti Õdede Liidu, Eesti Tervishoiutöötajate Kutseliidu, Eesti Kliiniliste Psühholoogide Kutseliidu, Eesti Kiirabi Liidu ja Eesti Haiglate Liidu vahel tänavu 20. jaanuaril sõlmitud kollektiivlepingule.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099