Autor: Meditsiiniuudised • 31. märts 2023

Tallinna lastehaigla tunnustas doktor Katrin Lutsu teenetemärgiga

Tallinna lastehaigla nõukogu esimees doktor Merike Martinson andis haigla juhatuse esimehele doktor Katrin Lutsule tema teise ametiaja lõppedes üle teenemärgi, tunnustades teda pikaaegse pühendunud arstitöö ning haigla suurepärase juhtimise ja arendamise eest.
Doktor Katrin Lutsu tunnustati teenetemärgiga.
Foto: Ülo Veldre

"Tulin Tallinna lastehaiglasse tööle 1992. aasta 1. septembril ehk olen selles haiglas töötanud 11 168 päeva, millest 6103 töötasin pediaatria osakonnas lastearstina, 1413 päeva olin pediaatriakliiniku juhataja ja viimased 3652 päeva on mul olnud au teenida haiglat selle juhina," kirjutas doktor Luts oma lahkumiskirjas lastehaigla kollektiivile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099