Autor: Kadi Heinsalu • 4. aprill 2023

Riigikokku pääsev Eero Merilind: poeg hakkab mind asendama

Uues riigikogu koosseisus võtab järgmisel nädalal reformierakonna ridades koha sisse ka Nõmme perearst Eero Merilind, kes on eurosaadiku Urmas Paeti asendusliige. Töös hakkab teda asendama peremeditsiini viimase aasta resident poeg Jürgen.
Perearst Eero Merilind
Foto: Erakogu

Doktor Eero Merilind kandideeris riigikokku kolmandat korda ja seekord sai 868 hääle, mis tema sõnul on parim senistest tulemustest. "Ikka kaks-kolm korda rohkem," lausus ta. Merilind lisas, et tema puhul mängis arstiamet karuteene, kuna osa patsiente nimelt tema poolt ei valinud, et mitte teda perearstina käest lasta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708