Autor: Meditsiiniuudised • 17. aprill 2023

Tartus lõppes uue lastehaigla ja kõrvakliiniku ehitus

Tartu Ülikooli Kliinikumi juures lõppes uue lastehaigla ja kõrvakliiniku ehitus. Esimesed patsiendid võetakse uues korpuses vastu suve teises pooles, kui seadmed ja tehnosüsteemid saavad testitud ja ruumid möbleeritud.
Arstid alustavad uutes hoonetes tööd suvel.

Tartu Ülikooli Kliinikumi projektijuhi Toomas Kivastiku sõnul on pea kolm aastat kestnud ehituse järel patsiendi jaoks rohkem ravipinda ja vastsündinute liikumisteed tänu asukohale sünnitusmaja kõrval võimalikult lühikesed, vahendas ERR.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099