Autor: Meditsiiniuudised • 25. aprill 2023

Uus otsusetoe teenus aitab kiirelt kliinilistele küsimustele vastuseid leida

Alates 12. aprillist on kõigile tervishoiutöötajatele kättesaadav uus tervisekassa rahastatav ja Synbase OÜ pakutav teabehalduse otsusetoe teenus, mis aitab kiiremini kvaliteetseid raviotsuseid teha.
Teabehalduse otsustustugi pakub Eesti tervishoiutöötajatele ligipääsu kõige uuemale teaduskirjandusele, võimaldab otsida ajakohast informatsiooni ning ravisoovitusi nii rahvusvaheliste kui kodumaiste ravijuhendite hulgast.
Foto: Shutterstock

Tervishoiutöötajad puutuvad oma igapäevatöös kokku mitmete patsientidega, kelle sümptomid ei viita alati üheselt kindlale diagnoosile. Sel juhul peab näiteks arst või õde otsima informatsiooni mitmest allikast, kulutades tarbetult aega, et leida patsiendile õige diagnoos ja ravi, kirjutas tervisekassa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099