Autor: Violetta Riidas • 26. aprill 2023

Läbipõlemisest psühhiaatri pilgu läbi

Confido Meditsiinikeskuse Vaimse Tervise Kliiniku juht, psühhiaater Mari-Liis Laanetu andis vaimse tervise konverentsil ülevaate läbipõlemise olemusest ja sellest, mis on stressi ja läbipõlemise vahe.
Fotol: Mari-Liis Laanetu 2023. aasta Vaimse tervise konverentsil.
Foto: Raul Mee

"Läbipõlemine ei ole kliiniline diagnoos ja seda ei käsitleta haigusena," ütles Confido Meditsiinikeskuse Vaimse Tervise Kliiniku juht, psühhiaater Mari-Liis Laanetu ütles vaimse tervise konverentsil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708