Autor: Meditsiiniuudised • 26. aprill 2023

Üks küsimus: Kui palju erakliinikud Teie haiglalt spetsialiste ära võtavad?

Meditsiiniuudised küsisid haiglate esindajatelt, kui palju erakliinikud nende haiglalt spetsialiste ära võtavad. Ehkki erakliinikud ahvatlevad töötajat tavatööaegadel töötamise võimaluse ja parema palgaga, nähakse omi plusse riiklikel haiglatelgi.
Ühe haigla esindaja hinnangul annaksid eratervishoiuteenused ühiskonnale täiendava panuse vaid siis, kui neid osutaksid täiendavad füüsilised tervishoiuteenuste osutajad, kes panustaksid solidaarselt ka elutähtsa teenuse tagamisse.
Foto: Shutterstock

Agris Peedu, Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099