Autor: Meditsiiniuudised • 27. aprill 2023

Kuidas kasutada terviseandmete potentsiaali?

Terviseandmete kasutamisel on tohutu potentsiaal ravikvaliteedi parandamiseks. Kuidas seda potentsiaali ära kasutada ja seeläbi innovatsiooni luua? Millised on praegused arengud Eestis ja missugune on koostöö teiste Euroopa Liidu riikidega terviseandmete vahetamise osas.
Fotol: Connected Health klastri juht Piret Hirv.
Foto: Connected Health klaster

Sotsioloog Peeter Vihma arutles sellel teemal Tehnopoli tervisetehnoloogia valdkonna ja Connected Health klastri juhi Piret Hirvega, e-Estonias avaldatud ingliskeelset artiklit vahendas Connected Health.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708