Autor: Meditsiiniuudised • 5. mai 2023

Eesti Uroloogide Selts sai Euroopa PRAISE-U konsortsiumi liikmeks

Eesti Uroloogide Selts on nüüdsest PRAISE-U (Prostate cancer Awareness and Initiative for Screening in the European Union) konsortsiumi ametlik partner. PRAISE-U on kogu Euroopa Liitu hõlmav projekt, mille eesmärk on vähendada suremust eesnäärmevähki.
Fotol: Eesti Uroloogide Seltsi esimees ja Ida-Tallinna Keskhaigla uroloogiakeskuse juhataja Martin Kivi.
Foto: Andres Teiss

Eesti Uroloogide Selts on nüüdsest PRAISE-U (Prostate cancer Awareness and Initiative for Screening in the European Union) konsortsiumi ametlik partner. PRAISE-U on kogu Euroopa Liitu hõlmav projekt, mille eesmärk on vähendada suremust eesnäärmevähki, teatas Ida-Tallinna Keskhaigla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708