Autor: Meditsiiniuudised • 18. mai 2023

Eestist saab kaheks päevaks Skandinaavia transplantatsioonikeskus

Neljapäeval kogunevad Tartusse transplantatsioonikonverentsile oma töös rakkude, kudede ja elundite annetamise ning siirdamisega kokku puutuvad Eesti, Soome, Rootsi, Norra ja Inglismaa tervishoiutöötajad.
Doonosoperatsioon.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Tartu Ülikooli Kliinikumi transplantatsioonikeskuse direktori Virge Palli sõnul on rahvusvahelise transplantatsiooniteemalise sündmuse eesmärk nii värskendada teadmisi kui ka tugevdada koostöövõrgustikku. "Konverentsil on hea võimalus lisaks Eesti ekspertidele kuulata Põhjamaade ja Suurbritannia tunnustatuid kolleege ning viia end kurssi valdkonna kõige uuemate arenguperspektiividega. Näiteks, millised on seni Eestis veel mittekasutatud ravivõimalused, mis koostöös Põhjamaadega oleksid ka meil juurutatavad ja patsientidele kättesaadavaks muudetavad," rääkis ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708