• 24.05.23, 11:00

Kliinikumis avatakse siseliikumisrada

Tartu Ülikooli Kliinikumis avatakse kolmapäeval koostöös Kõrgema Kunstikooliga Pallas valminud siseliikumisraja esimene osa, mille kunstiline lahendus on inspireeritud tervishoiutöötajatest. Raja eesmärk on rikastada nii töötajate, üliõpilaste kui ka patsientide igapäevast keskkonda.
Kliinikumi L. Puusepa liikumisraja esimene etapp on 55 meetrit pikk ning sellel on 14 eri harjutust nii vaimule kui ka füüsisele.
  • Kliinikumi L. Puusepa liikumisraja esimene etapp on 55 meetrit pikk ning sellel on 14 eri harjutust nii vaimule kui ka füüsisele. Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum
Kliinikumi L. Puusepa liikumisraja esimene etapp on 55 meetrit pikk ning sellel on 14 eri harjutust nii vaimule kui ka füüsisele. "Liikumisrada on üks viis hoolitseda meie töötajate, üliõpilaste, patsientide ja nende lähedaste liikumisharjumuste eest, seda eriti käimasoleval liikumisaastal. Selleks, et rada rikastaks keskkonda ka visuaalselt, alustasime koostööd Pallase üliõpilastega. Johanna Maueri loodud kujud, mis arvestavad Kliinikumi visuaalset keelt, kõnetavad ka neid möödujaid, kes kohe harjutusi tegema ei rutta," selgitas Kliinikumi juhatuse liige Ilona Pastarus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Meditsiiniuudised esilehele