Autor: Meditsiiniuudised • 24. mai 2023

Kliinikumis avatakse siseliikumisrada

Tartu Ülikooli Kliinikumis avatakse kolmapäeval koostöös Kõrgema Kunstikooliga Pallas valminud siseliikumisraja esimene osa, mille kunstiline lahendus on inspireeritud tervishoiutöötajatest. Raja eesmärk on rikastada nii töötajate, üliõpilaste kui ka patsientide igapäevast keskkonda.
Kliinikumi L. Puusepa liikumisraja esimene etapp on 55 meetrit pikk ning sellel on 14 eri harjutust nii vaimule kui ka füüsisele.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum

Kliinikumi L. Puusepa liikumisraja esimene etapp on 55 meetrit pikk ning sellel on 14 eri harjutust nii vaimule kui ka füüsisele. "Liikumisrada on üks viis hoolitseda meie töötajate, üliõpilaste, patsientide ja nende lähedaste liikumisharjumuste eest, seda eriti käimasoleval liikumisaastal. Selleks, et rada rikastaks keskkonda ka visuaalselt, alustasime koostööd Pallase üliõpilastega. Johanna Maueri loodud kujud, mis arvestavad Kliinikumi visuaalset keelt, kõnetavad ka neid möödujaid, kes kohe harjutusi tegema ei rutta," selgitas Kliinikumi juhatuse liige Ilona Pastarus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099